Rekon Gasservice

Remeha Cv-ketels

Remeha_tzerra_M_24c

Remeha Cv-ketels

Remeha bestaat al bijna 100 jaar. Met hun jarenlange ervaring en hoge expertise hebben zij ketels ontwikkeld die duurzaam én betrouwbaar zijn.

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende Remeha ketels die wij aanbieden. Toch liever een andere ketel? Geef het aan in de opmerkingen.

Alles op een rijtje

We hebben voor u de verschillende ketels van Remeha met alle specificaties op een rijtje gezet. Zo hoeft u niet lang te zoeken en veel te lezen om een weloverwogen keuze te maken. Hulp nodig bij u keuze? Wij staan telefonisch voor u klaar!

Garantie

Al onze Intergas ketels worden standaard geleverd met:

De prijs

De prijs is inclusief montage en installatiepakket welke bestaat uit:

GarantieService / Onderhoudsabonnement B:

Voor € 7,40 per maand:

Remeha Tzerra Comfort M PLUS serie ketels

De Remeha Tzerra PLUS Combi Comfort Systemen met iSense klokthermostaat zijn innovatieve en geavanceerde combiketels die als grootste kenmerk hebben dat zij uit modules zijn opgebouwd. De modulaire opbouw bestaat uit 4 hoofdmodules, de ketelmantel en het frame met warmtewisselaar, de gas/lucht-unit, het hydroblok en een simpel te koppelen aansluit box. Dit vereenvoudigt het service- en onderhoudsgemak aanzienlijk.

Het Combi Comfort Systeem wordt compleet gemaakt door de bijgeleverde iSense klokthermostaat. Hiermee wordt een optimaal comfort gegarandeerd door efficiënt stoken. Compact en licht in formaat maar met grootse prestaties.

De Remeha Tzerra PLUS is daarnaast ook geluidsarm en wordt geleverd met een geavanceerde A-label pomp. Standaard is ook de 10 jaar garantie op de warmtewisselaar en 2 jaar op de overige onderdelen.

Remeha Calenta Combi Comfort ketels

Het Remeha Calenta Combi Comfort Systeem met iSense klokthermostaat is een moderne combiketel die betrouwbaarheid koppelt aan optimale prestaties. Hiermee zorgt de Remeha Calenta voor een onbezorgde warmte- en warm watervoorziening. Het Combi Comfort Systeem wordt compleet gemaakt door de bijgeleverde iSense klokthermostaat. Hiermee kunt u de temperatuur optimaal regelen en tevens de conditie (bijvullen, onderhoud) van de ketel volledig aflezen op de display. Optimaal comfort wordt gegarandeerd door efficiënt stoken.

Toprendement en prestaties in combinatie met weinig onderhoud maakt de Remeha Calenta een van de meest doordachte combiketels van Remeha.

Vragen?

Wij helpen u graag!

Intergas logo

Intergas

Intergas ketels zijn goed, betaalbaar en betrouwbaar. Met een intergas ketel bent u verzekerd van een kwalitatief goede ketel.

Remeha

Remeha bestaat al bijna 100 jaar en is een icoon op het gebied van ketels. Betaalbaar in aanschaf én onderhoud.

house heating system installation plumber installing radiator

Reinigen van uw installatie

U vind een koude plek in de vloerverwarming, een radiator wordt niet goed warm meer of uw energierekening is torenhoog om het warm te krijgen?

Regelmatig onderhoud kan een hoop problemen voorkomen. Het kan toch voorkomen dat u comfortklachten ervaart. De kans is dan groot dat uw vloerverwarming of radiatoren gespoeld moeten worden.

Uw energieverbruik verlaagt terwijl het comfortniveau toeneemt. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan via www.rekonformulieren.nl.