Rekon Gasservice

Voor installatie en onderhoud van uw CV

maintenance service engineer working with home gas heating boiler

Uw Cv specialist

Wij zijn er voor installatie van uw nieuwe ketel, vervanging van uw oude en onderhoud van uw huidige ketel. Met 18 jaar ervaring vinden wij voor u altijd een passende oplossing.

Periodiek onderhoud aan de ketel wordt vaak afgeschreven als onnodig maar op de lange termijn kan dit u een hoop kosten en comfortklachten schelen.

Ketels die bij ons hoog in het vaandel staan

Ketels zijn er in allerlei soorten en maten. Met onze jarenlange ervaring hebben wij met eigen ogen de voor- en nadelen van elke ketel kunnen ervaren. Wij hebben bij Rekon een paar favorieten, en deze kunnen we u dan ook ten zeerste aanraden. Toch liever een andere ketel? Neem telefonisch contact met ons op of geef u wensen door in het opmerkingen veld.

Intergas logo

Intergas

Intergas ketels zijn goed, betaalbaar en betrouwbaar. Met een intergas ketel bent u verzekerd van een kwalitatief goede ketel.

Remeha

Remeha bestaat al bijna 100 jaar en is een icoon op het gebied van ketels. Betaalbaar in aanschaf én onderhoud.

Vragen?

Wij helpen u graag!

house heating system installation plumber installing radiator

Reinigen van uw installatie

U vind een koude plek in de vloerverwarming, een radiator wordt niet goed warm meer of uw energierekening is torenhoog om het warm te krijgen?

Regelmatig onderhoud kan een hoop problemen voorkomen. Het kan toch voorkomen dat u comfortklachten ervaart. De kans is dan groot dat uw vloerverwarming of radiatoren gespoeld moeten worden.

Uw energieverbruik verlaagt terwijl het comfortniveau toeneemt. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan via www.rekonformulieren.nl.