Rekon Gasservice

Intergas Cv-ketels

Intergas Cv ketel

Intergas Cv-ketels

Intergas ketels zijn duurzaam, betrouwbaar en fijn in onderhoud. Samen met Remeha is Intergas echt een van onze aanraders. 

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende Intergas ketels die wij aanbieden. Toch liever een andere ketel? Geef het aan in de opmerkingen.

Alles op een rijtje

We hebben voor u de verschillende ketels van Intergas met alle specificaties op een rijtje gezet. Zo hoeft u niet lang te zoeken en veel te lezen om een weloverwogen keuze te maken. Hulp nodig bij u keuze? Wij staan telefonisch voor u klaar!

Garantie

Al onze Intergas ketels worden standaard geleverd met:

De prijs

De prijs is inclusief montage en installatiepakket welke bestaat uit:

GarantieService / Onderhoudsabonnement B:

Voor € 7,40 per maand:

Intergas Kombi-Kompakt HRE ketels

De Intergas Kombi-Kompakt HRE ketels zijn betrouwbare combiketels die dankzij hun innovatieve warmtewisselaar en rookgasaansluiting, optimaal rendement hebben. Het cv-water stroomt rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut. Dit toestel is voorzien van een traploos modulerende regeling, die ervoor zorgt dat het vermogen van de ketel automatisch wordt aangepast aan de warmtebehoefte. Zo stookt u dus zuiniger en efficiënter.

Door het toepassen van een A-label pomp, welke het opgewarmde water door de cv-installatie circuleert, wordt de energiezuinigheid nóg verder verhoogd. Elke keer als er gebruik wordt gemaakt van de verwarming wordt hiervan geprofiteerd, bovendien levert dit een substantiële bijdrage aan het sparen van het milieu.

Kenmerkend voor de Intergas HRE is de gepatenteerde warmtewisselaar met gescheiden kopercircuits. Tapwater wordt hier rechtstreeks in de warmtewisselaar verwarmd. Dit zorgt ervoor dat er minder onderdelen nodig zijn, waaronder een storingsgevoelige driewegklep. De betrouwbaarheid van het hart van de ketel, wordt bevestigd door de garantie van 15 jaar op de warmtewisselaar. Hiernaast heeft u ook 2 jaar garantie op onderdelen.

Intergas Kombi-Kompakt HReco ketels

De Intergas Kombi-Kompakt HReco ketels zij de doorontwikkelde combiketels uit de Kombi-Kompakt serie van Intergas. De HReco is opgebouwd uit uitsluitend hoogstaande, op zuinigheid en duurzaamheid geselecteerde onderdelen. Dit levert een grote energiebesparing op. Met de zeer zuinige A-label pomp, die vooruitloopt op de nieuwe energiewetgeving van 2015, bent u verzekerd van een duurzaam toestel. De uitstoot van CO₂ wordt sterk verminderd, wat het milieu ten goede komt. De Intergas HReco haalt het hoogste rendement en is zowel ecologisch als economisch verantwoord.

Vragen?

Wij helpen u graag!

Intergas logo

Intergas

Intergas ketels zijn goed, betaalbaar en betrouwbaar. Met een intergas ketel bent u verzekerd van een kwalitatief goede ketel.

Remeha

Remeha bestaat al bijna 100 jaar en is een icoon op het gebied van ketels. Betaalbaar in aanschaf én onderhoud.

house heating system installation plumber installing radiator

Reinigen van uw installatie

U vind een koude plek in de vloerverwarming, een radiator wordt niet goed warm meer of uw energierekening is torenhoog om het warm te krijgen?

Regelmatig onderhoud kan een hoop problemen voorkomen. Het kan toch voorkomen dat u comfortklachten ervaart. De kans is dan groot dat uw vloerverwarming of radiatoren gespoeld moeten worden.

Uw energieverbruik verlaagt terwijl het comfortniveau toeneemt. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan via www.rekonformulieren.nl.