VLOERVERWARMING

CV-Onderhoud?

    Aanmelden

  Storing?

Bel: 0251-248135

Tel: 0251-248135

VLOERVERWARMING

Bij Rekon Service kan u ook terecht voor het laten monteren van een vloerverwarming systeem, Rekon Service vloerverwarming is de partij die dit in zijn geheel verzorgt adviseert, ontwikkelt, produceert en installeert oplossingen op het gebied van afgifte-systemen met lage temperatuur verwarming en hoge temperatuur comfortkoeling.


Vloerverwarming en nieuwbouw

Comfort, laag energieverbruik en esthetiek voor alle soorten nieuwbouwprojecten. Met vloerverwarming en -koeling van WTH is dat mogelijk. Door onze jarenlange ervaring hebben we succesvolle projecten gedaan in zeer diverse markten: wonen, werken, zorgen, leren, sporten.

Wij hebben de ervaring in huis. Het hele traject in één hand: van ontwerp, calculatie en engineering tot montage en projectmanagement.

Onze concepten

Wij maken het eenvoudig voor u met vijf slimme en duurzame concepten die u in elke markt kunt toepassen. De concepten zijn geschikt voor verwarming en/of koeling.

Lees meerVloerverwarming in de renovatiemarkt

Zet de volgende stap met uw bestaande vloerverwarming

Meer comfort met minder energie. WTH EasyNext. zie ook op You Tube

WTH EasyNext is een concept dat bestaat uit verschillende producten en diensten en is in de markt gezet voor consumenten die meer comfort willen en/of energie willen besparen. De afgelopen 40 jaar heeft WTH tienduizenden systemen geleverd, die nog steeds uitstekend werken, maar die door een mix van nieuwe technologie en diensten de prestaties van uw bestaande vloerverwarming (ook gecombineerd met vloerverwarming) flink kunnen verbeteren.  levert al jaren diverse vloerverwarmings- en koelingsconcepten aan de renovatiesector. Nu bieden wij ook oplossingen die verder gaan dan de levering van LTV systemen. Uniek zijn onze bouwkundige oplossingen bij renovatie. We kijken hierbij naar de gehele vloerprestatie!

Lees meer


Voor ieder renovatieproject een oplossing

Ieder renovatieproject is uniek. Daarom bieden wij met WTH Vareno voor vrijwel ieder renovatieproject een oplossing om vloerverwarming, vloerkoeling, geluidsreductie en brandwerendheid te combineren in een lage vloeropbouw. Dat doen we met behulp van een combinatie van vooraf geselecteerde materialen. Uiteraard op basis van de specifieke projectsituatie. Daardoor kan binnen een zeer beperkte opbouwhoogte aan het totale eisenpakket worden voldaan.

Lees meer


Zet de volgende stap met uw bestaande vloerverwarming

         Meer comfort met minder energie. WTH EasyNext.

WTH EasyNext is een concept dat bestaat uit verschillende producten en diensten en is in de markt gezet voor consumenten die meer comfort willen en/of energie willen besparen. De afgelopen 40 jaar heeft WTH tienduizenden systemen geleverd, die nog steeds uitstekend werken, maar die door een mix van nieuwe technologie en diensten de prestaties van uw bestaande vloerverwarming (ook gecombineerd met vloerverwarming) flink kunnen verbeteren.

lees meerOnderhoud van uw vloerverwarming is dit nodig?

Onderhoud van uw vloerverwarming is zeker nodig door vervuiling in het cv-systeem kan de vloerverwarming vervuild raken met het gevolg

minder rendement hogere gasrekening, energierekening dure reparatie enz.

Onderdelen raken defect het niet meer functionerende thermostaat-kranen, vastgelopen Cv-pomp, verstopte vloerverwarming slangen, enzovoort.

Ook het controleren of de vloer wel egaal warm wordt hoort hier bij dit doen wij met behulp van een warmtebeeldcamera en temperatuurloggers.

U kan ook de vervuiling behandelen met een water behandeling.

preventie cv-installatie.

Lees meer

    Rekon Installatietechniek Timmerwerf 93 1969 RN Heemskerk  Tel: 0251-248135  E-mail Info@rekon-bv.nl

Rekon installatietechniek bv

©Privacy Policy2020